Skapa bästa barnkalaset

barnkalas

Barnkalas, det är något som funnits rätt så länge. Genom tiderna har de sett väldigt olika ut. Ett tag var det populärt att ha det hemma, på enkelt sätt, med korv, lekar, godis och så vidare. Nu för tiden så är det mer som ska till. Oftast i alla fall. Det är allt från att boka in badhuset till att ha barnkalas i Uppsala på Turbosportzone till olika lekland. Grejen är ju att ni ska göra det ni vill eller ja, det barnet önskar. Något som alla kalas borde ha, det är musik och ljus! Så varför inte ordna en födelsedagsfest eller kalas i form av disco?

Kör barnkalas i form av disco

Barnkalas i Uppsala eller var ni bor kan ni ha hemma, eller hyra lokal. Om ni tänker att göra det som ett disco, se då till att satsa på bra musik och ljus. Det går att köpa så väl som hyra musikansläggningar och discoljus, discokulor med mera. Maten kan vara i form av buffé, som barnen kan gå och käka när de vill. Missa inte heller ett bord med godis och snax. Låt födelsedagsbarnet vara med och bestämma musiken, dekorationerna och kanske ett tema? Varför inte ha ett disco där alla ska klä ut sig? 

För er föräldrar som vill göra det enkelt för er, så finns det ju som sagt möjlighet att hyra in er på lekland eller på Turbosportzone, så fixar det med precis allt!

3 Nov 2019