Hur föredrar du att lyssna på musik, med in ear eller med bluetooth?

hörlurar med musik

Det här med att lyssna på musik, det går ju att göra på en mängd sätt. En del köper värsta högtalarna hem till sin stereo och kör max volym, för att de tycker att det är det bästa sättet att lyssna på musik. Andra föredrar att lyssna på musik i bilen. Ett bra sätt att lyssna på musik, utan att störa andra är att satsa på bra bluetooth och in ear hörlurar. Eller rejäla hörlurar som inte släpper ut en enda ton.  Det finns ju även smarta trådlösa hörlurar. Jag själv kan tycka det är bra med variation. Ibland max på stereon hemma, ibland poppa stereo i bilen och ibland lyssna via hörlurar. Ska man köpa hörlurar så är det inte fel att jämföra, läsa om in ear hörlurar bäst i test till exempel.

Musik på olika sätt

Vad för musik man spelar och i vilken form är också något som är grymt varierat. En del kör via radion, eller en app med radiokanal. Andra föredrar att ha Spotify, eller en annan musiktjänst och en del föredrar det gamla hederliga sättet med cd-skivor eller till och med LP skivor. Grejen är att det spelar inte nån roll egentligen. Musik i alla former är trevligt!

Olika typer av musik

Vad för musik man lyssnar på är inte heller något som spelar roll. Det finns ju en mängd olika genres att välja mellan. Allt från pop, country, rap, house, jazz, metal och så vidare. Själv är jag lite av en allätare och kan lyssna på det mesta. Det beror mest på humör vad jag lyssnar på för tillfället så att säga.

21 May 2018